Politică

George Simion: „Ignorați trompetele sistemului. AUR crește. O să reușim să le luăm puterea!”

George Simion a postat un filmuleț pe rețelele de socializare în care susține că partidul AUR este atacat în fiecare zi de așa-zisi specialiști sau jurnaliști ‘independenți’, care nu fac altceva decât servească actuala coaliție.

Deși nu a fost până acum la guvernare, partidul Alianța pentru Unirea Românilor se bucură de o atenție deosebită din partea neo-marxiștilor sau așa-zisi suveraniști, susține George Simion.

„O doamnă, care a fost consilieră în guvernul Năstase și care prezintă o emisiune de televiziune, m-a prezentat pe mine în centrul unei scheme cu general de securitate cu Adrian Năstase și prezenta cumva care sunt finanțatorii din umbră ai partidului AUR. (…) O altă doamnă ne înfiera că PSD-ul ne-a dat autocare pentru mitingul din 2 octombrie.

(…) Duminică, în toate județele din țară, se organizează mitinguri. De data asta, sclavii PSD-ul nu o să mai fie acolo să organizeze contra manifestații în care ne înjură, după care ne invită să vorbim la microfon la propriul nostru miting. Nu vă lăsați păcăliți de sistem, de acoliții lui, o să reușim să le luăm puterea.„, a spus George Simion pe Facebook.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button