Magazin

George Simion i-a scos pe cei 5 copii din satul Schitu Duca la Muzeul Unirii

Prezent la Iași de Ziua Unirii Principatelor Române, liderul AUR George Simion a ținut să petreacă timpul și cu cei 5 copii din satul Schitu Duca.

Asociatia Grupul Zambetul Nostru a primit cu bucurie vizita omului politic George Simion și a soției sale Ilinca Simion. Mișcat de cazul celor 5 copii din satul Schitu Duca, acesta nu a vrut să plece spre București fără a face un gest de omenie pentru copii.

„Anul acesta copiii au serbat pentru prima dată în viața lor Ziua Unirii. George Simion a scos copiii la Muzeul Unirii, au dansat hora unirii, s-au bucurat împreună de o sesiune de shopping și au cumpărat haine pentru cei mici, după care i-a scos la restaurant pentru a lua masa. Pare o imagine desprinsă dintr-o zi normală de sărbătoare din viața unei familii de români. Însă pentru cei 5 copii au fost momente de trăire intensă pe care nu au mai avut șansa să le resimtă în trecut.

Unirea Principatelor Române a fost sărbătorită și în acest an la Iași de cei mari și mici. An de an ne prindem în Hora Unirii și a frăției pentru a serba ideea de unire în gânduri și-n simțiri pentru un viitor mai bun. 👐

Mulțumim familiei Simion pentru că le-au dăruit copiilor aceste clipe unice de bucurie în zi de sărbătoare națională!”, a scris Asociatia Grupul Zambetul Nostru pe Facebook.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button