Politică

George Simion face acuzații grave: Ambasada României la Washington încearcă să blocheze relațiile Partidului AUR cu Partidul Republican

George Simion lansează acuzații grave. Membri ai Guvernului României și ambasadorul Andrei Muraru au întreprins demersuri pentru a bloca vizita președintelui AUR în SUA. George Simion a prezentat documentele oficiale primite din SUA și anunță că va da în judecată publicația Newsweek pentru că prezentat informații false despre vizita sa la Washington.

„Înțeleg că a au apărut unele controverse cu privire la vizita pe care trebuia să o am în Statele Unite ale Americii, din motive de birocrație și din motive de timp scurt. Nu voi ajunge la sfârșitul acestei săptămâni în Statele Unite pentru a participa la cina cu fostul secretar de stat american Mike Pompeo. Aș vrea să dezmint unele chestiuni care au apărut în spațiul public. Publicația Newsweek a spus că aș fi plătit 10 000 de dolari pentru participarea la această cină. Facem publică și invitația pe care am primit-o. Este o invitație VIP. Cred că domnii de la Newsweek, care lansează mai multe minciuni la adresa noastră, vor fi dați în judecată pentru această minciună. Nu am reușit decât decât ieri introducerea în Biroul Permanent și realizarea formalităților pentru vizita în Statele Unite, așa că nu pot ajunge duminică acolo. Însă aș vrea să denunț public unele chestiuni de o gravitate fără precedent.

Membrii ai Guvernului României și Ambasada României la Washington, prin domnul Muraru au făcut presiuni extraordinare ca relațiile noastre cu Partidul Republican să fie distruse. Întâlnirea noastră cu domnul Pompeo și sesiunile legate de Organizația Națiunilor Unite la care urma să particip să nu aibă loc.

Faptul că membri ai Guvernului României sună pentru a opri acțiunile unui alt partid politic folosindu-și calitatea oficială, faptul că ambasadorul României în Statele Unite face asta și, atenție, nu este prima oară când se întâmplă lucrul ăsta. S-a întâmplat același lucru cu ambasadorul României în Israel, care a dat telefoane la un alt partid, corespondent nouă, la Partidul Likud din Israel. Ca dialogul pe care îl avem sunt partide similare Partidul Republican din America, relațiile cu Partidul Likud din Israel să fie oprite. Acești oameni își folosesc calitatea lor oficială de demnitari ai statului român pentru a opri activitatea noastră politică.

Lucrul ăsta este fără precedent. În ciuda zbaterilor fraților Muraru și a unor publicații care lansează minciuni despre noi, fac publică și a doua scrisoare prin care parlamentarii Coalition for Global Ethics spune că vom organiza vizite și întâlniri cu reprezentanți media din Statele Unite, de la Fox News. Totodată, anunțăm că cei cu care colaborăm din rândurile Partidului Republican, membri ai familiei Trump, vor fi partenerii noștri politici în proiectul numit ”2024 alegeri în Statele Unite ale Americii și alegeri în România”.

Partenerii noștri naturali firești din Statele Unite sunt fostul președinte Donald Trump și Partidul Republican în întregimea lui.”, a declarat președintele AUR, George Simion.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button