Știrea Zilei

George Simion: „E timpul pentru un președinte energic, nu pentru ficuși, pentru  îmbuibați sau turiști”

George Simion și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale ce vor avea loc pe 15 septembrie.

Iată ce a scris acesta pe blogul său:

Refuz să îngenunchez în fața acestor trădători! Dacă și voi refuzați, atunci este timpul să luptăm!

Veți avea în mine un președinte așa cum meritați, un președinte drept! Vreau să vă fac mândri! Meritați! Este timpul să spuneți ce vreți!

Frați și surori, iubiți români, vă las mai jos, atât text, cât și video, ceea ce le-am spus celor peste 7.000 de oameni prezenți sâmbătă, 15 iunie, la lansarea candidaturii mele la președinție.

Aștept alături de mine orice tânăr care vrea să se înscrie ca voluntar toată această vară pentru a scrie istorie împreună în Corpul Voluntarilor: https://georgesimion.ro/voluntariat/

Ați rezistat falnici ca brazii în fața asaltului comasaților și ați reușit, prin munca voastră enormă, să ieșim neînfrânți în prima bătălie din anul 2024. Nu ați trădat, nu ați dați bir cu fugiții, ci ați stat pe poziții pentru români, pentru a vă lupta pentru drepturile acestora! Voi sunteți oamenii de AUR de care are nevoie atât de mult România!

Vom trimite șase apărători ai patriei române în Parlamentul European. Mandatul lor este simplu: Nu o votați pe Ursula von der Leyen! Nu vom vota cancerul globalist și măsurile lor care pun în pericol pacea și popoarele Europei. Alegerile din 9 iunie au fost grav viciate. Este o mare minune că am reușit acest scor, având în vedere fraudele la vot.

Astăzi este o zi istorică, 15 iunie, 135 de ani de la trecerea la Dumnezeu a geniului nostru, Mihai Eminescu. Genialitatea românească va triumfa asupra mediocrității de astăzi. De avem sau nu dreptate, Eminescu să ne judece! Exact în 3 luni, pe 15 septembrie, trebuie să protejăm votul. Timp de trei luni, toate orătăniile din ghena Iadului vor încerca să ne blocheze accesul românilor în turul 2 pentru că acolo orice se poate întâmpla. Și se va întâmpla. Așa să ne ajute Dumnezeu.

Mulțumesc apărătorilor votului din secții. 20 până la 70 de ore petrecute pentru a vă asigura că nu pățim ce au pățit reziștii. Bieții, ați văzut ce au pățit, au pierdut alegerile pentru că nu s-a mai putut implica generalul negru, Coldea, acum rămân urmașii lui si statul paralel cu care trebuie să ne luptăm!

Am onoarea în seara aceasta frumoasă să mă înclin în fața voastră, în fața viitorilor primari și consilieri locali. O luptă total nedreaptă prin alegerea primarilor într-un singur tur! Unul din primele lucruri pe care le voi face este să revenim la alegerea primarilor în două tururi.

Mandatul meu pentru voi, pentru aleșii locali este imperativ: nu facem alianțe cu PSD și PNL.

Facem alianță doar cu românii! Votăm doar ce este în interesul românilor. În rest, vă cer să obțineți cât mai multe funcții de putere cum este funcția de viceprimar pentru a putea face bine. Este timpul să lăsăm ura deoparte și să începem construcția. În fiecare săptămână fiecare ales local AUR va trebui să își facă raportul de activitate care să constea într-un singur punct: câți oameni am ajutat pe parcursul săptămânii.

Și încă ceva: Să știți că sacrificiile pe care le-ați făcut în lupta noastră de a ne recăpăta Țara nu vor fi uitate niciodată. Aveți respectul meu.

Am tot auzit că președintele este ales de undeva de peste ocean. Este timpul să mai fie și cum vrem noi, nu doar cum vor alții. Am tot auzit care e candidatul nemților, care e candidatul francezilor care e candidatul americanilor, care e candidatul rușilor, i-am văzut cum fac sluj pe la ambasade. Eu vreau sa fiu președintele românilor și atât.

Dacă vor ambasadorii să vorbim, sunt bineveniți. Dar nu la ambasade lor, ci în birourile noastre. Toți bineveniți cu o singură excepție : ambasadorul Austriei. Ambasadorul Austriei nu.

Ei vin cu avioanele lor particulare și se prefac a fi nemultumiți de indicii noștri de dezvoltare. Nu știu că sute de ani am fost exploatați cu rândul. Bunicii lor luau lecții de vals, iar bunicul meu sși bunicii voștri arau pamantul cu plugul

Austria să renunțe la reflexele imperiale pe care le are. Atunci când George Simion ajunge președinte, toate companiile austriece care activează î0n Romania vor fi controlate corespunzător și până nu intrăm în Schengen vor fi tratați exact cum sunt tratate acum firmele românești.

E timpul ca președintele României să fie ales aici, la București. Este timpul sa nu mai fim o colonie de mâna a doua!

E timpul ca noi, o tara bogata, sa nu mai avem o populatie sărăcita! Săptămâna viitoare prezint public solutia improprietaririi românilor. Programul de reconstrucție a României prin construcția unui milion de apartamente la prețuri accesibile. Este posibil? Da, prin mult mult efort! ! Noi știm să depunem efort. Poate de aceea sunt singurul care a avut curaj sa isi anunte candidatura. Ceilalti merg după aprobări pe la ambasade. Și sunt și foarte foarte leneși. Foarte leneși. E timpul pentru un președinte energic, nu pentru ficuși, pentru  îmbuibați sau turiști. Vremea lor a trecut.

Voi fi presedintele care va reduce taxarea muncii și va reduce aparatul birocratic inutil:

Voi fi presedintele care vă ascultă și care se luptă pentru voi. Maxim 300 de parlamentari, maxim 12 ministere, e timpul la statul să lucreze pentru voi, nu voi pentru stat.

Promit că mă voi lupta pentru voi până la capăt. Pentru toți românii care au fost batjocoriți, mințiți și uitați în ultimii 34 de ani, pentru frații și surorile noastre din Diaspora care au ales calea pribegiei în căutarea unui trai mai bun. Pentru bunicii noștri care trăiesc de la o pensie la alta, pentru tinerii care își caută libertatea într-o lume din ce în ce mai afectată de curentul „woke”.

Dulgherul, asistenta, studentul, pompierul, bandanta, minerul, profesorul. Voi toți care v-ați incăpătânat să rămâneți mândri că sunteți români, în ciuda tuturor necazurilor provocate de către cei care ne-au condus. Pentru voi, niciun pas înapoi, niciun compromis!

Voi lupta pentru băiatul meu Radu. Vreau să vă mulțumesc pentru toate urările de bine pe care ni le-ați trimis Și voi lupta pentru toți părinții și copiii care merită un viitor în Țara lor. Pentru ca să nu mai fim o țară unde există copiii ce se culcă flămânzi sau sunt abuzați sau traficați. Pentru toți românii, fie că sunt în Cluj, Vaslui, Babadag, sau la Cernăuți și Chișinău. Sau vremelnic în Roma, londra sau Madrid. Nu lăsăm pe nimeni în urmă!

Voi lupta contra nedreptăților din justiție și pentru răspunderea magistraților. Pentru servicii secrete și instituții de forță care să servească Patria, nu să ne transforme în urmăriți și servitorii altor state.

Voi lupta pentru pace. Românii nu trebuie să intre în război, mai ales în războaiele altora! Vrem liniște-n Țara și pace în lume! Cândva am putut să fim promotorii și mediatorii păcii. Vom fi iarăși ce am fost și mai mult decât atât!

Sunt George Simion, am 37 de ani, și refuz să îngenunchiez în fața acestor trădători. Dacă și voi refuzați, atunci este timpul să luptăm!

Voi sunteți AURUL Țării!

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button