Politică

George Mioc: „Ciuma Roșie a transformat deja România în Belarus II – Nici pe vremea lui Dragnea n-a fost așa de rău”

Nimic nu poate fi mai rău ca perpetuarea guvernării Ciumei Roșii! Vă spun și pot demonstra cu fapte: nici pe vremea lui Dragnea n-a fost așa de rău. România devine, pas cu pas, o cleptocrație – adică dictatura hoților – iar economia merge pe urmele Venezuelei, țară condusă tot de așa-ziși socialiști, de fapt tot o bandă coruptă. Iar cel mai evident semn al acestui dezastru sunt violențele stradale, efect al disoluției și corupției „statului”.

Statul a abandonat recuperarea prejudiciilor de la marii hoți de tip Dan Voiculescu sau Radu Mazăre. Vorbim de prejudicii de sute de milioane de euro, cu care se puteau face spitale mari și noi șosele moderne.

Oamenii sunt uciși pe stradă (Crângași, București), crimele sunt filmate și judecătorii eliberează ucigașii (clanul „vrăjitoarei” Sidonia), iar cetățenii cinstiți sunt atacați de clanurile care vor să-i alinge din casele lor (Timișoiara). Soluția: arme pentru cetățeni, ca să se apere singuri!

Deficitul bugetar la patru luni este de peste 50 de miliarde de lei! Niciodată în ultimii 34 de ani nu a fost așa de mare. Bani cu care guvernul se împrumută ca să plătească salariile unor piloși inutili și incompetenți, precum și pensii speciale. Plus prețul corupției, care a explodat, fiindcă DNA a murit.

PSD și PNL s-au pregătit să fure masiv. O parte a opoziției a fost scoasă din secțiile de votare, iar în fruntea Autorității Electorale Permanente a fost pus un dublu pensionar special, Toni Greblă, pesedist de nădejde. Legile strâmbe blochează candidații opoziției și favorizează alianța PSD și PNL.

Acestea sunt o mică parte din fapte, mai sunt. Vreți să-i lăsați să continue? Nu mergeți la vot, fiindcă nu vă place nimic. Vreți să-i oprim? Votați!

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button