Fritz, ai distrus HORECA! Carantina zonală este una inutilă, care nu a făcut altceva decât să îngenuncheze HoReCa şi alte sectoare

Mai mulţi angajaţi din domeniul HoReCa au protestat, vineri, în faţa Prefecturii Timiş, aşezând pe treptele de la intrarea în clădire mai multe tigăi, farfurii, tacâmuri şi şorţuri. Ei au vrut să atragă atenţia în acest fel că afacerile lor riscă să se închidă din cauza carantinei şi au cerut ca această măsură să nu mai fie prelungită.

Angajatii HoReCa susţin că instituirea carantinei zonale în Timişoara şi în patru comune periurbane nu doar că nu a avut efect, dar le-a mai dat o lovitură, prin închiderea completă a localurilor în acestă perioadă. Oamenii spun că prin protestul lor au vrut să tragă încă un semnal de alarmă. Timp de aproximativ 15 minute, mai mulţi ospătari, bucătari, barmani, dar şi patroni de restaurante sau cafenele şi baruri din Timişoara au trecut prin faţa Prefecturii Timiş şi au aşezat pe trepte un obiect pe care-l folsesc în activitatea zilnică. 

Protestatarii afirmă că această carantină zonală este una inutilă, care nu a făcut altceva decât să îngenuncheze HoReCa şi alte sectoare. Rata de infectare cu COVID-19 a crescut, la Timişoara, după 11 zile de carantină, depăşind acum 8 cazuri la o mie de locuitori. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş se va întruni la finalul acestei săptămâni pentru a lua în discuţie prelungirea sau nu a carantinei în Timişoara şi în localităţile periurbane.

Nu uita să distribui acest articol!
Sorin Lavric (AUR): Lui Florin Cîțu gafa de a-l demite pe Octav Bjoza i se va întoarce cu vârf și îndesat Previous post Sorin Lavric (AUR): Lui Florin Cîțu gafa de a-l demite pe Octav Bjoza i se va întoarce cu vârf și îndesat
Next post USR la cuțite cu UDMR: Obraznici fără de limită