Cu fiecare zi ce trece Timișoara devine un oras tot mai greu pentru Dominic. Înconjurat de consilieri și viceprimar “alesi pe sprânceană” Dominic a ajuns în pragul disperării. Din cauza incapacității lui și a echipei sale de a gestiona problemele reale ale orașului, notează ziarul local banatulmeu.ro.

Dominic Fritz a mers la șeful sau de partid Dan Barna și  l-a anunțat că vrea să demisioneze din funcția de primar al Timișoarei, conform unor surse din anturajul lui Dan Barna. Primarul a spus că nu mai face față numeroaselor probleme ale orașului, nu are soluții și nici oameni capabili în anturajul său. Dominic a mărturisit și că îi este frică să semneze acte oficiale.

Liderul USR a refuzat categoric și i-a spus ausländerului Fritz că nu așa se face politica în România. Barna i-a dat pe tava city-managerul, Matei Creiveanu și i-a promis că îi va prelua toate atribuțiile inclusiv dreptul de semnătură.

Astfel Dominic a fost întors din drum și a acceptat să rămână în continuare primarul onorific al Timișoarei.

Așa că cele 307 CV-uri și concursul pentru funcția de city-manager al Timișoarei s-au dovedit a fi o simplă mascarada.

Dominic Fritz spion al BND? Primarul Timișoarei a lucrat la GiZ GMBH, agenția paravan a spionajului german

Primarul Dominic Samuel Fritz a devenit un star pe rețelele de socializare și UM24 chiar l-au anunțat ca un înlocuitor al președintelui Klaus Iohannis la următoarele alegeri. Orice creație ce nu are în spate un trecut și crește într-un an cât alții în cinci i se pot frânge aripile și va pica de pe piedestal la un moment dat. Profeții falși sunt întotdeauna deconspirați și asta o știm de la apariția cuvintelor demos kratos, eveniment perpetuu de mii de ani.

Timișoara a reprezentat doar un cap de pod pentru un salt mai mare și anume lansarea sa ca viitor candidat la funcția de președinte al României. Dominic Fritz este omniprezent pe rețelele de socializare și în mass-media, fapt ce denotă că i se face lobby pentru desemnarea sa de către USR-PLUS la candidatura pentru funcția de șef al statului. Barna și Cioloș sunt praf la capitolul imagine și asta s-a observat de fiecare dată când au candidat.

Ce spune Fritz despre eventuala sa candidatură?

„În viața mea nu exclud nimic și până acum mi-a prins bine. Dacă m-ați fi întrebat acum 3 ani dacă am de gând să candidez la Primăria Timișoara, aș fi spus că nu, că prioritatea mea este să fac jobul pe care îl fac acum, dar nici n-am exclus. Asta nu înseamnă că mă gândesc la așa ceva”, a răspuns primarul ales al Timișoarei.