Distribuți acest articol

În cursul zilei de vineri pe rețelele de socializare au apărut informații că platforma pentru înscriere la vaccinare nu funcționează sau ești nevoit să aștepți câteva ore, însă la un moment dat site-ul a picat complet. Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, s-a lăudat la televiziuni și prin presă că el s-a înscris pentru vaccinare în câteva minute, dar cetățenii i-au atras atenția pe pagina sa de Facebook să nu mai mintă populația la televizor pentru că este aproape imposibil să te înscrii la vaccinare pe acea platformă.

Am verificat și noi acest lucru și am primit următorul mesaj: „Se pot înscrie la vaccinare numai persoanele juridice din domeniul sănătății și social!”

În cauză, s-a descoperit că accesul se putea realiza că înscrierea se putea realiza foarte ușor pentru persoanele juridice, însă extrem de greu sau imposibil pentru muritorii de rând, fapt recunoscut și de Vlad Voiculescu în cele din urmă.

UPDATE: se pare că am evaluat parțial greșit. Am citit câteva sute de comentarii și reacții, am vorbit cu cunoscuți și…

Publicată de Vlad Voiculescu pe Vineri, 15 ianuarie 2021

„Jaf absolut platforma asta. E cea mai mare dezorganizare și bătaie de joc. Peste 1-2 zile va ieși un scandal colosal. Veți vedea ca toți din sectorul public s-au putut înscrie plus câțiva medici de familie smecheri au pus oameni acolo. Platforma merge înțeleg pentru persoane juridice. Restul – ciuciu. Asta e o chestie care poate dărâma guvernul. Praf praf băieți. Praf. V-am votat dar tot sunteți vai de capul vostru praf sunteți”, a spus Andrei Caramitru, pe pagina sa de Facebook.


Distribuți acest articol