OpiniiPolitică

FOTO// Petrecere de lux în Italia pentru soția lui Rareș Bogdan: Trăiesc bine! Românii, nu!

Liderul PNL, Rareș Bogdan, a organizat o mega-petrecere pentru soția sa, în Italia, acolo unde se află de câteva zile. Soţia lui Rareş Bogdan a împlinit 40 de ani, iar politicianul a sărbătorit-o în stil mare, doar își permit. Tema petrecerii a fost „all white”, astfel, toţi invitaţii au venit îmbrăcaţi în alb, inclusiv sărbătorita şi soţul ei au purtate ţinute de aceeaşi culoare.

Rareş Bogdan a mărturisit invitaților că este un mare iubitor de artă şi colecţionează tablouri şi icoane, dar şi ceasuri scumpe, unul dintre ele fiind primit chiar de la frumoasa sa soţie, fără să precizeze valoarea acestuia.

Acest ceas l-am primit de la soția mea acum 7-8 ani. Soția mea, trebuie să înțelegeți, că este fiică de multimilionari. Am o soție foarte sportivă și foarte bogată. Și frumoasă, ce îți trebuie mai mult?”, a spus prim-vicepreşedintele PNL.

Liberalii trăiesc în lux, românii în sărăcie

În timp ce liderul liberal se răsfață în lux, românii o duc din ce în ce mai rău, iar venirea iernii le dă spasme în contextul crizei energetice ce a lovit Europa. Aproape unul din trei angajați români lucrează pe salariu minim pe economie, iar aproape 4 milioane de români trăiesc la limita sărăciei.

În campania electorală Rareș Bogdan i-a mințit pe români că taie pensiile speciale în 30 de zile. El e bine. A obținut un post călduț de europarlamentar remunerat cu sume de ordinul zecilor de mii de euro lunar pe cabinet. Pensionarii speciali trăiesc în continuare regește pe spatele poporului osândit, iar Rareș Bogdan se lăfăie în lux. E bine că votăm de 32 de ani PSD și PNL.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button