Politică

Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu a fost prins de iubită pe Tinder

Acuzat de iubita sa că are cont pe Tinder (aplicație de întâlniri romantice online, n.r.), Vlad Voiculescu, președintele USR București, afirmă că nu a înșelat-o pe mama copilului său, însă nici nu mai sunt împreună.

Iată ce a spus Vlad Voiculescu: „Vă mulțumesc pentru că mi-ați scris. Apreciez că ați vrut să aflați punctul meu de vedere. Tot ce vă pot spune este că nu am înșelat-o niciodată pe mama copilului meu. De asemenea, vă pot confirma că Laura și cu mine nu mai formăm un cuplu. Îmi pare foarte rău că detaliile unui conflict de familie au ajuns în spațiul public, dar vă rog să acceptați că nu voi dialoga cu mama copilului meu prin intermediul presei, nici al social media. Vă mulțumesc pentru înțelegere”

Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu a fost prins de iubită pe Tinder. Anunțul a fost făcut chiar de către Laura Ștefănuț pe un grup secret de pe Facebook, unde jurnalista a scris că între timp s-a despărțit de politician. Cei doi urmau să plece împreună în Belgia, alături de fetița lor în vârstă de doi ani.

Relația dintre Vlad Voiculescu și Laura Ștefănuț s-a destrămat în momentul în care aceasta a descoperit contul de Tinder al politicianului. Jurnalista a postat o fotografie cu contul fals al fostului său partener pe un grup privat de Facebook. Fosta parteneră a lui Voiculescu a cerut oamenilor să raporteze contul cu identitate furată de Vlad Voiculescu.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button