Fost membru PMP, mesaj pentru Traian Băsescu: „Ai cerut pază? Îți e frică că te scuipă lumea când ieși din casă, turnătorule?

Deputatul PSD Radu Cristescu îl atacă dur pe fostul președinte Traian Băsescu, după ce acesta a dat în judecată SPP. Cristescu a publicat documente din celebrul dosar Flota, în care apare și numele lui Traian Băsescu alături de suma de 500.000 de dolari.

„Băsescule, a trecut Săptămâna Mare, a trecut Pastele, a trecut și 1 Mai, iar tu nu ai catadicsit sa răspunzi!

Astfel, ma văd nevoit sa arat romanilor cât de HOȚ ești…și asta e doar începutul! ????

In alta ordine de idei, ca jigodie ce ești, dai in judecată SPP-ul și îți ceri privilegiile nemeritate…ai nevoie de pază.

Îți e frică ca te scuipa lumea când ieși din casă, turnatorule?

Acum îți voi prezenta documentele, de unde reiese câți bani ai încasat din vânzarea FLOTEI și unde. De asemenea, voi prezenta lanțul infracțional al împrumutului de la Christiania Bank Oslo, de unde tu și acoliții tai ați furat sute de milioane de euro.

P.s degeaba ai dat ordin sa dispară documente din dosarul FLOTA, unele mai exista!

Reamintesc opiniei publice ca dosarul FLOTA contine 115 volume însumând 31.435 de pagini care demonstrează cum a furat Traian Băsescu FLOTA ROMÂNIEI. Ce zici Petroave, unde e locul tău?”, a spus Cristescu, pe pagina sa de Facebook.

Nu uita să distribui acest articol!
Previous post Putin va fi invidios – Vasile Dîncu anunță că România vrea să cumpere submarine: „Marea Neagră este plină de rechini”
Next post Vasile Dîncu este bucuros – Românii se înghesuie pe posturile de rezervişti voluntari: „Peste 1400 de dosare depuse”