Opinii

Fost deputat PNL – despre pensionarea la 70 de ani: „Nu mai vreau să plătesc nici un leu la fondul de pensii”

Fostul deputat PNL, Adriana Săftoiu, critică ultima discuție a partidului PNL cu privire la pensionarea românilor la 70 de ani. Aceasta afirmă că nu mai vrea să contribuie cu niciun leu la fondul de pensii publice.

„Dacă inteligenții care ne guvernează vor pensionarea la 70 de ani, pentru că nu mai au bani pentru pensii și speră să ne ducem unde e cu verdeață multă până la 70 de ani – aleluia pensia- atunci să ne lase naibii dreptul de a decide dacă mai vrem să contribuim la fondul fundului de pensii. Că eu prefer să nu mai dau statului, ci să ii pun la saltea, chiar dacă nu se inmultesc, dar măcar ii am eu, nu statul. Nu mai vreau să plătesc nici un leu la fondul de pensii. Nici măcar din greseală„, scrie Adriana Săftoiu pe Facebook.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat, marţi, că în cadrul Biroului Executiv al liberalilor s-a discutat despre interzicerea cumulului pensiei cu salariul, dar şi despre posibilitatea pensionării la 70 de ani, urmând ca o decizie să se ia în coaliţia de guvernare.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button