Distribuți acest articol

Liberalul Florin Roman îl acuză voalat pe Ludovic Orban de faptul că a negociat prost funcțiile din Guvern și a făcut orice pentru a fi numit șef la Camera Deputaților. Pe surse sunt zvonuri că o echipă condusă de Rareș Bogdan va face un tur de forță prin țară pentru al detrona pe actualul lider PNL.

Liberalii din teritoriu i-au acuzat pe cei de la București de ciolaniadă și chiar că au ajuns la înțelegeri ascunse cu PSD pentru a obține funcții de conducere în Parlament.

Florin Roman este nemulțumit și de schimbarea Violetei Alexandru de la ministerul Muncii cu Raluca Turcan.

,,A fost unul din cei mai buni miniștri ai guvernului PNL! A “moștenit” peste 19000 de dosare nesoluționate și le-a adus la ZERO, intr-un an. Sincer, nu am înțeles, de ce a fost schimbată! Ca de altfel mulți romani! Nimeni nu e ministru pe viața, dar sa schimbi lucrurile când ele merg bine, nu prea pot înțelege!

Victoria nu este doar un alt prenume al Violetei Alexandru, ci și o ținta pe care ministra liberala a atins-o! A muncit enorm, a fost modesta și cum se spune, și-a văzut de treaba!

Politic, Violeta poarta tinicheaua unui loc 3 pe Bucuresti, dar aici, practic a căzut victima celor care au negociat prost pentru PNL pe Capitala, așa cum au făcut și cu structura noului guvern, unde din păcate, din toți asii, noi nu am tras nici unul!

Pentru munca ta și reprezentarea PNL in guvern, un sincer bravo, Victoria Violeta Alexandru!”, a scris liberalul Florin Roman pe pagina sa de Facebook.


Distribuți acest articol