Știrea Zilei

Florin Cîțu susține că urmează o perioada bună pentru toţi românii, prin investiţiile care vor veni în România

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, s-a întâlnit cu Marisa Lago, înalt oficial din cadrul Departamentului de Comerţ al SUA, cu care a discutat despre situaţia de securitate, sancţiunile aplicate Rusiei şi intensificarea schimburilor comerciale

„Urmează o perioada bună pentru toţi românii, prin investiţiile care vor veni în România. Am discutat despre extinderea schimburilor comerciale între România şi SUA, despre aplicarea politicilor echitabile de comerţ pentru antreprenorii şi companiile româneşti, într-un mediu corect şi predictibil”, arată Cîţu.

El arată că a transmis angajamentul României pentru creşterea la 2,5% din PIB a cheltuielilor pentru apărare şi intensificarea cooperării cu SUA pentru dezvoltarea capabilităţilor forţelor armate române.

Preşedintele Senatului efectuează, împreună cu o delegaţie de parlamentari, o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii, la Washington, în perioada 24-30 martie, fiind programate întâlniri cu reprezentanţi ai Legislativului SUA, ai mediului de afaceri, precum şi cu comunitatea românească din zonă.

Back to top button