Știrea Zilei

Florin Cîțu nu crede că AUR o să mai fie votat în următoarele alegeri: „Oamenii îi votează pe cei care au proiecte de legi pentru îmbunătățirea vieții”

Sondajele din ultima perioadă nu îl sperie pe liderul PNL, Florin Cîțu. Acesta susține că partidul AUR nu va mai intra în Parlament la alegerile următoare. Florin Cîțu susține că oamenii vor legi pentru îmbunătățirea vieții, nu live-uri pe Facebook.

„O să fie modificări la regulament. Până la urmă o să vedeți că oamenii vor rezultate. A mai fost un partid care e lângă AUR, care se lega cu lanțuri. De țipat poți de acasă. Ăsta o să fie testul în Parlament: dacă cineva îi votează pentru circ, ok… Dar oamenii îi votează pe cei care vin și au proiecte de legi, îmbunătățesc viața. Am fost și eu în opoziție și am trecut legi. Se poate! E greu, e complicat, dar se face”, a spus Florin Cîțu.

Apoi a continuat atacul împotriva AUR: „Văd niște oameni fără soluții, nu știu ce să facă și ca să acopere că sunt incompetenți vin cu astfel de momente”, a precizat Cîțu.

Liderul PNL îi acuză pe cei de la USR de complicitate: „Mă surprinde USR că a stat în sală, mai ales după atacul la Florin Roman. Acum tot USR a stat lângă AUR. Cine se aseamănă se adună”, a conchis Florin Cîțu.

Back to top button