Politică

Florin Cîțu îl acuză pe ministrul Finanțelor că s-a împrumutat prea mult: „Cel mai dezastruos mandat din istorie”

Senatorul PNL Florin Cîţu consideră că ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, a avut „cel mai dezastruos mandat din istorie” la conducerea acestui minister şi a atras atenţia că orice taxă plătită, în prezent, de români este una „de solidaritate” din cauza „pierderilor” din sectorul bugetar.

Florin Cîţu susţine că ministrul Finanţelor a avut „un curaj nebunesc să vină în faţa românilor”, după ce ar fi avut „cel mai dezastruos mandat din istorie la Ministerul Finanţelor, cu dobânzi de 30 de miliarde de lei pentru un singur an (…) şi cu o sumă de împrumut de 149,4 miliarde de lei, cea mai mare din istorie împrumutată vreodată”.

„Orice taxă plătim astăzi este o taxă de solidaritate pentru că susţinem un aparat bugetar neperformant, susţinem pierderi în sectorul bugetar de ani de zile şi sunt companii care îşi bat joc de banii românilor. (…) Întâi să facem curăţenie în aparatul bugetar, să reducem aparatul bugetar şi să avem o performanţă mai bună şi apoi putem să discutăm de alte taxe„, a afirmat Cîţu.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button