Știrea Zilei

Florin Cîțu este în extaz: „Cum a spus domnul preşedinte Klaus Iohannis, guvernarea merge bine dată fiind perioada”

Liderul PNL Florin Cîțu este în al nouălea cer după declarația făcută de președintele Klaus Iohannis. Acesta susține că este mulțumit de coaliția PSD-PNL-UDMR, o coaliție gândită pentru România. Românii au însă altă părere, iar valul de reacții negative pe pagina președintelui confirmă acest lucru.

„Cum a spus domnul preşedinte Klaus Iohannis, guvernarea merge bine dată fiind perioada. Noi căutăm în permanenţă soluţii, soluţii bune pentru români, pentru parcursul european al României,  nu să ducem România în comunism. Noi nu am anunţat pe nimeni că plecăm de la guvernare. Susţinem toate măsurile care îi ajută pe români, nu măsuri care distrug economia. Vă aduc aminte că în 2020 am luat măsuri care acum se dovedesc a fi bune, dar la vremea lor au fost criticate. Eu zic să stăm cu înţelepciune, să analizăm şi să adoptăm cele mai bune soluţii. Este o restanţă în programul de guvernare, dar nu am criticat pe nimeni. Cei 7% pentru investiţii trebuie puşi la loc la rectificarea bugetară”, a adăugat Cîţu.

„Eu sunt mulțumit de cum funcționează guvernul. În coaliție, sigur, este încă multă nevoie de armonizare între poziții, și este nevoie de foarte multe contacte pentru a găsi punctele comune cele mai bune, și pentru a negocia punctele divergente. Sunt optimist că într-un final aceste chestiuni vor intra într-o normalitate”, a mai declarat Klaus Iohannis.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button