Știrea Zilei

Florin Cîțu e supărat pe colegii din PSD: „Plătesc campanii să mă denigreze. Să spună dacă mai vor cu noi”

Florin Cîţu a catalogat ca fiind bizar faptul că organizaţia TSD a dus o campanie împotriva sa pe reţelele de socializare. „Am văzut-o. Mi se pare că nu se face, dar vom discuta în coaliţie. Am văzut nişte postări plătite pe reţelele de socializare. Aşa erau cele care mi-au fost prezentate, erau ale TSD”, a adăugat liderul PNL.

„Am discutat în BEX. Am spus că este o campanie. Mi-a fost adusă la cunoştinţă. Am văzut-o. Mi se pare că nu se face, dar vom discuta în coaliţie. Am văzut nişte postări plătite pe reţelele de socializare. Aşa erau cele care mi-au fost prezentate, erau ale TSD”, a declarat Florin Cîţu, luni la Parlament.

Întrebat cum apreciază atitudinea social-democraţilor, parteneri de coaliţie, Cîţu a afirmat: „Eu v-am spus, prefer să am discuţiile în interiorul coaliţiei, nu în afara ei, ca să nu existe interpretări greşite”.

Chestionat dacă este cu adevărat PSD un partener de guvernare sau nu, liderul liberalilor a replicat: „Mi se pare bizar să ataci cu bani de la partid preşedintele celuilalt partid cu care este în coaliţie. Nu, nu poate afecta stabilitatea coaliţiei de guvernare”.

Liderul PNL, Florin Cîţu, a acuzat luni, în şedinţa conducerii liberale, existenţa unor campanii sponsorizate de partenerii de guvernare împotriva sa, afirmând că acesta nu este ”un mod de lucru în echipă”.

Fostul deputat PNL, Alexandru Kocsis, în prezent membru în Partidul Forţa Dreptei, a prezentat luni pe Facebook date referitoare la o campanie TSD avându-l drept ţintă pe Cîţu.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button