Florin Cîțu crede că deține controlul și lansează un atac în coaliție: „PSD poate să stea din nou în opoziție”

Tensiuni în coaliția PSD-PNL, unde liderii celor două partide își aruncă săgeți și reproșuri cu privire la guvernare. Liderul PNL, Florin Cîțu crede că deține controlul în coaliție și lansează un nou atac la adresa PSD.

”Guvernarea este întotdeauna un lucru complicat, pe noi ne interesează ca orice soluţie să fie în interesul românilor. PNL este la guvernare şi va milita pentru interesul românilor şi pentru stabilitate şi soluţii”, a spus Florin Cîţu.

”E ciudat să fii într-o coaliţie şi cineva să te acuze de aşa ceva. Dacă ei cred că noi suntem partizanii, pot să stea în Opoziţie din nou”, a spus preşedintele PNL.

PSD a transmis, miercuri, într-un comunicat oficial, că ”afirmaţiile tuturor corifeilor de dreapta din guvernările 2020-2021, potrivit cărora liberalizarea va scădea preţurile de vânzare sau că liberalizarea va scădea facturile românilor s-au dovedit simple lozinci, bune doar de postat pe Facebook”, şi că, ”în viaţa reală, vedem că liberalizarea la gaze începută în iulie 2020 a adus românilor preţuri aproape duble”.

”Tot ceea ce au reuşit artizanii liberalizării total nepregătite a fost să ducă România în cea mai mare criză energetică de după 1989! Ei poartă răspunderea uriaşă a exploziei facturilor în plină iarnă. Ei sunt cei vinovaţi de producerea unor situaţii aberante, deoarece au oferit unor companii posibilitatea de specula în voie, la preţuri care converg întotdeauna spre valoarea maximă a pieţei. Adică exact invers decât au promis românilor! PSD le cere acestor lideri politici să-şi recunoască greşelile şi să susţină, măcar în ceasul al 12-lea, revenirea la un sistem reglementat. Este unica măsură ce garantează românilor şi companiilor locale şansa de a trăi fără povara unor facturi energetice prohibitive!”, mai spune PSD în comunicat.

Nu uita să distribui acest articol!
Cine minte? Gheorghiță sau cetățenii? Previous post Valeriu Gheorghiță crede că vom scăpa de restricții la un moment dat – Coordonatorul recomandă totuși vaccinul
Next post Cîțu nu înțelege de ce România s-a împrumutat la dobânzi uriașe: „Riscăm să ajungem pe mâna instituțiilor internaționale”