ActualitateMagazin

Fiul lui Călin Pop, Marius, s-a alăturat trupei Celelalte Cuvinte 

Chitaristul Marius Pop s-a alăturat formaţiei Celelalte Cuvinte, al cărei lider este tatăl acestuia, Călin Pop. Trupa a susţinut primul concert în noua formulă duminică seara în Bucureşti, la grădina Quantic, unde le-a oferit fanilor piese ca „Un sfârşit e un început”, „Se lasă rău” şi „Iarbă prin păr”.

După concert, portalul miscareaderezistenta.ro a scris că Celelalte Cuvinte şi-a găsit „chitara-pereche”, prin aducerea în trupă a lui Marius Pop. 

„Pandemia l-a determinat pe Marius să se mute la Oradea (n.r. – locuia în Bucureşti). Aici au apărut ideile şi propunerea colegilor mei de trupă, căci la propunerea lor ni s-a alăturat. El a primit ideea cu entuziasm. La primul concert am simţit o stare pozitivă şi o bucurie sporită de a cânta împreună din partea noastră, a tuturor”, a precizat pentru BIHOREANUL Călin Pop. 

Solistul formaţiei Celelalte Cuvinte a mai spus că se fac „cercetări” pentru a organiza cât de curând un concert în Oradea sau în preajma Oradiei pentru lansarea albumului „Electric Live„. Iniţial, acest concert trebuia să aibă loc în luna martie, însă a fost anulat odată cu izbucnirea pandemiei. 

Chitaristul Marius Pop a mai avut colaborări muzicale cu tatăl său, dar nu şi cu trupa Celelalte Cuvinte. Marius şi Călin Pop au lansat în 2017 un album împreună pe care l-au numit In-Fusion.  

 

 » sursa: ebihoreanul.ro

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button