Opinii

Fereşte-mă, Doamne, de prieteni!

România a căzut pradă marilor puteri în ultimii 32 de ani cu ajutorul clasei politice trădătoare. La Malta Gorbaciov și Bush au decis soarta României. Gorbaciov a spus că Ceaușescu o să sfârșească rău. America a decis să retragă României clauza națiunii celei mai favorizate. KGB-ul rusesc a trimis turiștii sovieticii în România lui 89. Rezultatul îl cunoaștem cu toții.

Asasinatul din 25 decembrie și lovitura de stat pusă în scenă oamenii Moscovei și Washingtonului, Iliescu, Brucan și alți criminali lăsați în libertate timp de 33 de ani. Justiția română nu i-a judecat nici până în zilele noastre pe cei care au tras în noi după 22.

Fereșete-mă, Doamne, de prieteni, că de dușmani mă apăr singur!

România a fost asasinată economic 33 de ani de așa zișii noștri parteneri strategici. Partidele sistemului stau în genunchi în fața oligarhilor de la Bruxelles și Washington. Deciziile nu se mai iau la București. Vin în plic de la stăpânire. Plăvanului i se dă o șapcă, iar noi, poporul ăsta amărât, plătește anual miliarde pentru fiare vechi. Acești bandiți au cumpărat 120 de milioane de doze de vaccin pe care acum le aruncăm la gunoi.

Azi clasa noastră politică linge bocancul ocupantului. Românii au fost lăsați în voia lui Dumnezeu. PSD și PNL în diferitele lor forme conduc această țară spre pierzanie. La fel ca și comuniștii, acești bandiți ne-au luat pîinea de la gură. În 2022 prețurile au explodat, statul e în colaps, iar ei stau cu pensii speciale și salarii de zeci de mii de euro.

Acești bandiți ne-au îngenuncheat părinții. Acești bandiți au distrus fabricile și uzinele. Acești bandiți au distrus sistemele de irigații de care am avea atâta nevoie astăzi. Azi au pus jugul pe noi. Inflația e în floare. E bine că ne-au dat casă cu rate pe 30 de ani și dobânzi criminale. ROBOR a ajuns la 8,1%. Viața noastră într-o cutie de chibrit. Nu vor să mai creștem porci, vaci, păsări. Antreprenorul român e băgat în faliment în timp ce multinaționalele străinilor cară miliarde anual din România. Au vândut resursele țării străinilor. Au închis minele românilor. Totul arată ca după apocalipsă. Acești bandiți vor să importăm tot.

Cât mai suporți române!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button