Distribuți acest articol

Cum se spune popular: o lovitură fatală a fost aplicată astăzi de către George Simion(AUR) guvernului PNL-USR-UDMR: dă cele 4 milioane de euro către un spital.

Copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor a cerut astăzi în plenul parlamentului ca acesta să aprobe un amendament depus de către partidul său și care prevedea eliminarea subvenției publice pentru partidul AUR și cele patru milioane de euro să se ducă către construcția unui spital de către statul român.

Partidului AUR îi revin din bugetul de stat și rezervat partidelor politice aproximativ 4 milioane de euro. George Simion susține că partidul dorește să renunțe la acești bani deoarece este o perioadă de criză și este nevoie de investiții în învățământ și în sănătate iar politicienii trebuie să ofere un model.

De altfel Alianța pentru Unirea Românilor ceruse încă din campania electorală stoparea finanțării partidelor politice de la bugetul de stat.

Justificarea că partidele nu vor mai fura pică deoarece s-a dovedit că de la aprobarea finanțării și până astăzi ele au devalizat organizat statul român. Practic banii de subvenție au fost utilizați pentru consolidarea grupurilor oligarhice ce se află la conducerea partidelor.


Distribuți acest articol