Economie

Euroins a primit autorizație să vândă din nou hârtii fără valoare în România – Țeapa încă nu a fost recuperată

Ziua de 13 noiembrie este una cu noroc pentru bulgarii de la Euroins, întrucât Nicu Marcu a făcut un ultim cadou de despărțire companiei bulgărești de asigurări.

14 noiembrie 2023, expiră mandatele întregului consiliu al ASF, iar exact cu o zi înainte de expirare a mandatului, noaptea ca hoții , compania bulgară Euroins a primit autorizație să vândă din nou hârtii fără valoare în România.

Prin intermediul MGA-ului Phoenix MGA Services S.R.L, Euroins vinde din nou în România asigurări.

Phoenix MGA Services S.R.L. este o firmă înființată în luna iunie a acestui an, declarată cu impozit pe profit din 01.07.2023, având salariați începând din data de 01.08.2023 și este mandatată de către grupul Eurohold din Bulgaria să reprezinte firma de asigurări în România pentru a vinde produse de asigurare.

Phoenix MGA Services S.R.L. are un capital social de doar 100.000 de lei și este controlată integral de Euroins Insurance Group AD, fiind condusă de Daniela Nicolae-Pora, director de subscriere a firmei Euroins România, companie intrată în faliment în acest an.

Mai multe companii de brokeraj din România au semnat deja contract cu Phoenix MGA Services S.R.L. în vederea vânzării de produse de asigurări ale firmei Eurohold, datorită babanelor comisioane de 35-40% din valoarea primelor încasate pentru contractele de asigurare de bună execuție a lucrărilor de infrastructură din România.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button