ActualitateȘtiri

Eșec de proporții: Diana Șoșoacă părăsită de susținători

Diana Șoșoacă a anunțat un miting de amploare pentru susținerea sa și care ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă dimineaţă. Acesta se dovedeşte a fi un eşec de proporţii. Antena 3 informează că nu a venit nimeni în faţa sediului AUR, deşi zeci de persoane au confirmat prezenţa pe Facebook, acolo unde a fost pregătit evenimentul.

În sediul AUR au intrat doar membri ai formațiunii în cursul zilei de sâmbătă.

În cadrul ședinței Biroului Național de Conducere al Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, a fost inclusă și analizarea cazurilor mai multor parlamentari aleși pe lista AUR, al căror comportament a adus atingere intereselor și imaginii partidului. Printre cei excluși se numără și Mihai Lască, parlamentar de Bihor.

„Domnia sa a refuzat sistematic să acționeze, atât în parlament, cât și în spațiul public, în conformitate cu strategia grupului senatorial AUR, precum și cu deciziile conducerii partidului. De la data prezentului comunicat, dna senator Diana Șoșoacă Ivanovici își exercita mandatul în afara grupului senatorial al AUR”, se precizează comunicatul de presă al formaţiunii.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button