Politică

După ce a jignit moldovenii, Marcel Ciolacu vine cu un nou mesaj controversat: „Make Suceava Great Again”

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu s-a prezentat vineri la o conferință de presă purtând un tricou cu inscripţia „Make Suceava Great Again”, primit de la noul preşedinte CJ Suceava, social-democrat Gheorghe Şoldan, care l-a învins pe liberalul Gheorghe Flutur la alegerile de duminică.

Gestul liderului PSD a atras ironii din partea liberalilor, vicepreşedintele PNL Florin Roman întrebând retoric dacă „domnul Ciolacu a învăţat limba engleză”. 

Marcel Ciolacu a fost întrebat de jurnalişti la conferința de presă de vineri despre tricoul pe care îl purta pe sub sacou. Întrebat de ce a ales să poarte acest tricou, inscripționat „Make Suceava Great Again”, el a răspuns: „Păi, mi l-a oferit domnul Şoldan, fiind campionul şi cel care a răsturnat alegerile, i-a luat faţa lui Simonis. Echipa Râmbu-Şoldan a fost mai distrugătoare. E o formă de respect şi suntem colegi, prieteni”.

Declarația lui a atras ironii din partea vicepreşedintelui PNL Florin Roman, care l-a comparat pe Marcel Ciolacu cu Liviu Dragnea. „Vorba unui coleg: Oare a învăţat dl Ciolacu limba engleză? Ar fi un lucru bun!

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button