Distribuți acest articol

Trebuie să ne punem această întrebare pentru că în ultima declarație a fostului ministru Vlad Voiculescu a venit cu acuzații foarte grave la adresa premierului Cîțu și a guvernului, afirmând totodată că datele oficiale privind pandemia sunt greșite intenționat, mai ales cifrele deceselor. Dacă săptămâna trecută, Vlad Voiculescu dădea asigurări în public că pandemia este gestionată de către autorități și guvern în cel mai bun mod posibil, astăzi, la declarația de presă, a scos toată mizeria de sub preș.

După tot acest circ, putem spune că actualului guvern îi lipsește transparența cu desăvârșire, mai ales în privința gestionării pandemiei.

Premierul Florin Cîțu susține că nu răspunde ”acuzațiile celor din opoziție”, ca replică la acuzațiile foarte dure lansate de fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu.

”Nu comentez declarațiile celor din opoziție în fiecare zi. În același timp avem o pandemie de gestionat, lucruri importante de făcut, dar aș vrea să îi asigur pe români că această coaliție funcționează, lucrurile merg foarte bine. Ieri am avut ședință de Guvern, Guvernul funcționează bine și asta se vede în cifre, pentru că avem creștere economică, avem o scădere a deficitului, avem parte de încredere din partea investitorilor internaționali.”, a spus Florin Cîțu.


Distribuți acest articol