Politică

Drulă urăște familia tradițională – Elena Lasconi a demisionat de la șefia USR: „Mie îmi e scârbă!”

Elena Lasconi, primărița din Câmpulung Muscel, a demisionat de la șefia USR! Ea ocupa funcția de vicepreședinte al USR Argeș.

Ea le-a transmis colegilor de partid că îi este scârbă: „Vă rog să luați act de demisia mea din funcția de vicepreședinte al Biroului Județean. Nu mă mai interesează. Mie îmi e scârbă. Putem să o luăm cu lămâie, dar tot îmi e scârbă

Context
Elena Lasconi a declarat recent într-un interviu că a votat „Da” la referendumul pentru familia tradiţională de acum câţiva ani iar ulterior, în spaţiul public, au apărut mai multe controverse legate de afirmaţiile făcute, inclusiv din partea fiicei sale.

Biroul Naţional al formaţiunii a luat ulterior act de retragerea Elenei Lasconi de pe lista candidaţilor la alegerile europarlamentare, a anunţat, USR.

Anterior, preşedintele USR, Cătălin Drulă, anunţase că i-a cerut Elenei Lasconi să se retragă din campania pentru alegerile europarlamentare.

Elena Lasconi a afirmat recent că a intrat în politică pentru ”a face bine” şi susţine că, dacă o candidatură a ei în alegerile prezidenţiale ar face bine României, este dispusă să candideze.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button