Recomandarea redacției

Dragoș Pătraru, în apărarea românilor: „Nu sunt proști că au stat la coadă. Sunt scenele unui stat eșuat”

Jurnalistul Dragoș Pătraru sare în apărarea românilor care au făcut cozi kilometrice la benzinării. Pătraru spune că oamenii nu sunt proști și că astfel de scene vor fi din ce în ce mai dese, ele fiind expresia unui stat eșuat.

„Nu, oamenii nu sunt proști, cum văd că scuipă unii pe rețele, crezându-se deștepți. Ce vedem acum și vom mai vedea, din păcate, este rezultatul a ceea ce înseamnă un stat slab, cu instituții corupte, burdușite cu incompetenți puși de partide, un stat care este mână în mână cu marile corporații și împotriva cetățenilor.

Un stat condus de politicieni care subminează și subfinanțează de peste 30 de ani educația doar pentru a lua ușor voturi și pentru putea da vina apoi pe cetățeni pentru ce se întâmplă rău. Un stat pe care, azi, iată, chiar și când amenință cu sancțiuni dure împotriva celor care încearcă să profite cât mai mult de pe urma situației create, nu-l mai crede nimeni. Un stat eșuat, reprezentat de niște clovni care, prin declarațiile lor, ampllifică isteria publică, în loc să-i calmeze pe oameni. Ăsta e azi statul român, condus de prăduitorii de la PSD și PNL, sub atenta coordonare a președintelui Iohannis, care i-a adus să lucreze împreună, împotriva noastră. Un stat care nu se va schimba singur, ci pe care trebuie să-l schimbăm, noi, cetățenii”, scrie Pătraru pe Facebook.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button