Distribuți acest articol

Pablo Cortacero, omul care deține pachetul majoritar de acțiuni la Dinamo a dat bir cu fugiții și a lăsat clubul plin de datorii și angajații fără salarii.

Pablo Cortacero a răspuns la un mesaj trimis de unul dintre liderii DDB în ultimele zile ale anului și le-a dat asigurări că le va ceda acțiunile dacă nu vor intra banii până pe 31 ianuarie. În ultima zi din an, fanii i-au scris din nou spaniolului, dar acesta nu mai dă niciun semn de viață, iar acest lucru amplifică situația deja gravă de la echipă.

Dinamo: Don Pablo, Capul Mafiei Și Firmele Fantomă! Acționarii Români Eliminați Printr-Un Atac Raider

Niciunul dintre oficialii managementului spaniol nu s-a prezentat ieri la reunirea lotului. Păstrând linia impusă de Pablo Cortacero, care, după ce i-a dus de nas pe jucători jumătate de an, a evitat să-i vadă pe fotbaliști înainte de vacanță, întâlnindu-se total întâmplător la hotel cu Ionel Gane.

Dinamo nu are, momentan, bani pentru efectuarea testelor pentru Covid-19. Există deja datorii în valoare de 20.000 de euro pentru cele din prima parte a campionatului. La baza de la Săftica, proviziile medicale s-au terminat. Iar testele medicale trebuie făcute până cel târziu mâine, mai ales că joi este programată vizita medicală.  Jucătorii nu vor să rămână în cantonamentul de la Săftica.

“Majoritatea fotbaliștilor și-au depus memorii și sunt în discuții pentru a pleca la alte echipe, în țară sau în străinătate. Dacă nu se întâmplă o minune din partea lui Cortacero, în fiecare zi vor fi plecări”, au spus dinamoviștii.


Distribuți acest articol