Știri

Doctorul Răzvan Constantinescu, jignit la magazin: „Nu-l serviți pe boul ăsta dacă nu are mască! Și mai e și medic!”

Medicul Răzvan Constantinescu a povestit, sâmbătă, un episod din viața sa, ca a avut loc la magazinul preferat din cartierul unde locuiește.

Doctorul care la începutul pandemiei de coronavirus s-a oferit voluntar să se infecteze cu SARS-CoV-2 spune că un individ a intrat după el în magazin și a răcnit la vânzătoare să nu-l servească dacă nu are mască, numindu-l „bou”.

ZÂMBETUL E O ARMĂ REDUTABILĂ

Suntem în sesiune. Ieșisem de la examen și cumpăram pâine de la magazinul meu preferat din cartier. Eram elegant, cu costum negru și cravată roșie.
La un moment dat, a năvălit unul în magazin (mă zărise încă de când intrasem), răcnind: ”Nu-l serviți pe boul ăsta dacă nu are mască! Și mai e și medic! Și face campanie împotriva virusului la TV!”
Mă gândeam că-l adun de pe jos dacă-i trăznesc una. Am renunțat și am zâmbit. Vânzătoarele au fost foarte încântate.
Lumea este alienată, iar această alienare nu este întâmplătoare, e una programatică.”, povestește Răzvan Constantinescu.

Doctorul Răzvan Constantinescu a mai afirmat că virusul Covid-19 a fost creat în laborator, deoarece a suferit foarte multe mutații genetice, fapt ce nu ar fi fost posibil în natură.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button