Opinii

Doctor și deputat AUR Sorin Muncaciu: „Reacțiile adverse care se termină cu deces nu sunt de acceptat”

Domnul doctor Sorin Muncaciu, deputat AUR, a fost invitat la emisiunea Alert News cu Georgiana Bangălă din 18 Martie pentru a discuta despre sistemul medical din Statele Unite ale Americii cât și cel din România.

Din punct de vedere al organizarii, in Statele Unite ale Americii sunt 5 mii de spitale, acestea fiind particulare. Nu exista spitale de stat decât cele care aparțin Pentagonului. În 1976 a fost în America o sperietură cu gripa porcină. Au fost atunci vaccinați peste 46 de milioane de oameni. Peste 4.000 de persoane au avut reacții grave și au primit despăgubire peste 3 miliarde de euro. Mortalitatea acestei pandemii este de sub 1% și este greu să argumentezi vaccinările experimentale, așa cum se fac ele astăzi.susține domnul Sorin Muncaciu.

Deputatul AUR Sorin Muncaciu vorbește despre evoluția pandemiei de COVID 19 și campania de vaccinare în România. „Guvernul prin acest comitet pe care îl coordonează și despre care nu știm absolut nimic, nici macăr persoanele fizice care lucrează acolo, doar a copiat politica Organizației Mondială a Sănătății. Se plâng că nu mai au locuri la terapie intensivă, dar în același timp, nu vor sa găsească și alte metode decât vaccinul.”

Întrebat dacă Vlad Voiculescu este o persoană capabilă să conducă Ministerul Sănătății în această perioada grea, domnul deputat AUR Sorin Muncaciu susține: Acest minister are o responsabilitate enormă și nu pot să înțeleg ce a fost în mintea celor de la USR atunci când au numit la Ministerul Sănătății o persoană care nu are cunosținte medicale. Dacă ministrul nu poate să înteleagă un text medical, o explicație la reacțiile adverse care au loc în spitale, este total nerecomandat ca cel care conduce Ministerul Sănătății să nu fie un medic. Faptul că domnii de la partidul PNL au numit un rezident în funcție de secretar de stat al Ministerului Sănătății, este o jignire la adresa personalului medical din această țară.”

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button