DISCLAIMER

4media.info reprezintă o platformă online care conține știri zilnice, informații profesionale, analize și comentarii argumentate semnate de autori care provin din diverse domenii: de la jurnaliști liber profesioniști, scriitori și artiști la specialiști în politică externă sau drepturile omului.

Specialiștii de pe 4media.info dețin drepturile de autor pentru articolele scrise pe această platformă și poartă responsabilitatea informațiilor incluse.

Toate articolele de pe 4media.info pot fi reproduse total sau parțial fără a fi necesară încuviințarea prealabilă, dar cu indicarea sursei și link către aceasta.

Fiecare autor este liber să își editeze liber articolele. Autorii sunt independenți, oricine poate să devină autor pe această platformă, aceasta fiind la dispoziția celor interesați. Platforma protejează identitatea celor care publică în cazul în care ei își manifestă acest interes.

În cazul declarațiilor politice persoanele care le fac poartă răspunderea asupra lor.

Autorii au la dispoziție o platformă online gratuită pe care să își expună opiniile sau să prezinte știri.

Aceasta este o platformă liberă la care oricine poate să adere și în acest sens se poate trimite un email la [email protected] cu un mic cv de prezentare și după analiză echipa redacțională vă poate genera cont de editor.

Back to top button