Politică

Deputat USR: „Mircea Geoană are șanse de a câştiga alegerile prezidenţiale din România”

În ultima perioadă, a început să se discute din ce în ce mai des despre posibilele candidaturi la funcția de președinte al României în alegerile ce vor avea loc în 2024. Printre numele vehiculate, cele mai sonore sunt Laura Codruța Kovesi și Mircea Geoană.

USR afirmă că are șanse mici să câștige alegerile prezidențiale dacă pe lista candidaților va fi și Mircea Geoană. Afirmaţia îi aparţine deputatului USR Radu Panait, care îl creditează pe actualul secretar general adjunct al NATO cu cele mai mari şanse la prezidenţiale. 

„Şi eu cred că Mircea Geoană este unul dintre posibilii candidaţi care chiar are şanse de a câştiga alegerile prezidenţiale. Nu văd niciun candidat de la PSD care să poată fi cotat mai bine decât Mircea Geoană în ceea ce priveşte simpatia oamenilor. Şi cred că nici cei de la PNL nu au de unde să scoată un candidat mai bun. 

Cred că, în momentul de faţă, atât cei din PSD şi cei din PNL sunt într-o situaţie dificilă şi nu m-ar mira să îl văd pe Mircea Geoană candidat al PSD pentru alegerile prezidenţiale viitoare”, a precizat Radu Panait, de la USR. 

„Cu siguranţă va avea un candidat, dar nu cred că va avea un candidat suficient de bun ca să câştige”, a mai spus Panait. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button