ActualitateMagazin

Denisa Hodişan şi Flick Domnul Rimă au făcut nunta la Oradea (FOTO / VIDEO)

După ce s-au căsătorit în secret, în Creta, orădeanca Denisa Hodişan şi omul de radio Flick Domnul Rimă, pe numele lui Filcea Sebastian Andrei, au făcut nunta la Oradea.

Evenimentul a fost discret, iar cel care a vorbit public despre el a fost chiar Flick, pe pagina sa de Facebook, unde a publicat, în stilu-i cunoscut, şi o poezioară pentru mireasa lui: „Şi ţi-am promis la marea albastră / Că o să fiu al tău mereu. /Şi am dus ieri povestea noastră / Să ne-o sfinţească Dumnezeu!”.

Cununia religioasă a avut loc la Biserica cu Lună din Oradea în cursul zilei de duminică, iar petrecerea, la care au participat apropiaţii cuplului, s-a ţinut la localul Ambasador.

Atmosfera a fost întreținută inclusiv de Loredana.

Aşa cum BIHOREANUL a mai scris, orădeanca Denisa Hodişan, fiica şefului Direcţiei Agricole Bihor, Nicolae Hodişan, cunoscută în lumea mondenă în special după ce a participat la mai multe concursuri de Miss, iar pe unele le-a şi câştigat, s-a măritat cu popularul om de radio Flick Domnul Rimă, de la Radio Zu la finalul lunii august.

Evenimentul a fost anunţat de cei doi ulterior, pe Facebook, naşii cuplului fiind Daniel Buzdugan, coleg cu Flick, de la Radio Zu, şi soţia lui.

Articole pe aceeași temă:

 » sursa: ebihoreanul.ro

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button