ActualitateȘtiri

Demisii în lanț la ministerul Sănătății: Se clatină scaunul lui Voiculescu

Apropiați ai ministrului Vlad Voiculescu încep să părăsească unul după altul barca de la Ministerul Sănătății, care se scufundă de la o zi la alta.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății, Bogdan Oprea, a demisionat din funcție. De asemenea, Sânziana Sumbasacu, consilier personal la Ministerul Sănătăţii, a părăsit echipa lui Voiculescu. Scandalul cu datele cu caracter secret publicate de ministrul Sănătății și faptul că cineva a copiat date personale ale angajaților serviciilor de informații din România lasă găuri adânci.

 Sînziana Sumbasacu a fost responsabilă de caravana #DanBarnaPresedinte din partea PLUS, în campania pentru alegerile prezidenţiale din 2019.

De astăzi revin exclusiv la cariera mea didactică, de cercetare și la proiectele de voluntariat care m-au îmbogățit atât de mult sufletește în ultimii ani. Colaborarea mea cu Ministerul Sănătății încetează, îi mulțumesc ministrului Vlad Voiculescu pentru colaborarea din toată această perioadă și pentru prietenie și-i doresc mult succes în procesul de reformă atât de necesar care și l-a asumat cu curaj. Noi ne revedem aici, în curând, cu primul manual de combatere a fake news-ului și dezinformării online din România, pe care-l voi publica la Polirom, și cu un podcast pe același subiect. Keep in touch!„, a transmis public Bogdan Oprea.

Premierul Florin Cîțu a trimis Corpul de Control la ministerul Sănătății și i-a tăiat accesul la informațiile de pe portalul data.gov lui Vlad Voiculescu.

Back to top button