Politică

De teama sondajelor, PSD și PNL vor comasarea alegerilor parlamentare cu alegerile locale în 2024

PSD și PNL vor să captureze complet statul român ca în orice dictatură veritabilă, ocazie cu care se dorește revenirea la partidul unic. Structura de bază a celor două partide aflate la putere plus satelitul maghiar UDMR au ca părinte fondator Partidul Comunist Român.

În perioade prielnice aceste partide tind să revină la originile asupritoare, perioadă în care populația României a fost supusă represiunii, înfometării și torturii.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, afirmă, referindu-se la posibilitatea unei comasări a alegerilor locale cu cele parlamentare, că ”există suficiente argumente” pentru promovarea unui astfel de proiect, deși acțiunea este total neconstituțională.

Din păcate judecătorii CCR sunt aleși din rândul partidelor sistemului așa că nu ne putem aștepta la mari surprize.

”Atâta timp cât se discută acest proiect, în mod evident că există, din punctul nostru de vedere, suficiente argumente, şi de natură constituţională, să promovăm un asemenea proiect. Probabil că el va prinde contur în această sesiune parlamentară, dar nu înainte de a fi discutat în coaliţie şi agreat cu partenerii social-democraţi şi cu cei de la UDMR.

Noi considerăm că ar putea fi o idee pe baza căreia am putea să ajutăm foarte mult procesul electoral din anul 2024 şi cred că ar fi oarecum prematur să discutăm detaliile acestui proiect înainte de a fi discutat şi asumat, bineînţeles, în cadrul coaliţiei”, a declarat Ionuţ Stroe, luni seară, la finalul unei şedinţe a grupurilor parlamentare reunite ale senatorilor şi deputaţilor PNL.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button