ActualitateEconomie

De cascadorii râsului: 58 de milioane de lei pentru reparația podului Grant

România este o țară abandonată iar banii se duc pe salariile mari ale politicienilor și pe plata pensiilor speciale și nu pe investiții.

Aveau dreptate unii când au spus că politicienii de la PSD și PNL nu vor reuși nici să dea cu var peste ceea ce a construit Nicolae Ceaușescu.

Primăria Capitalei prin Administrația Străzilor București a scos la licitație un contract de 58 de milioane de lei, bani de la Bugetul local pentru reparații capitale la Podul Grant, unul dintre cele mai importante pasaje rutiere supraterane din București, pasaj care include și linia de tramvai 41.

Lucrările se vor face în baza unei expertize din 2021 și au o durată de 24 de luni, proiectare și execuție.

Potrivit caietului de sarcini durata pentru realizarea proiectului tehnic este de 45 de zile, iar garanția de 5 ani.

Românii ar trebui să iasă în stradă, să fie nemulțumiți, țara este pe punctul de a se prăbuși , statul român a devenit un stat expirat.

În 2019, în mandatul Gabrielei Firea, Primăria Capitale începea reparații în regie proprie la Podul Grant, lucrări sistate un an mai târziu din lipsa fondurilor.

Pasajul Grant, deschis circulaţiei la începutul anilor 80, are o stare tehnică „nesatisfăcătoare” şi este una dintre cele mai importante căi de transport din Capitală, având şi linia tramvaiului 41. 

Lucrările de reparaţii au început în 2019 cu Compania Municipală Străzi, Poduri şi Pasaje şi o durată contractuală de 24 de luni.

Proiectul s-a blocat la aproximativ o treime stadiu fizic de execuţie, în 2019 la 32%, iar anul trecut la 35% pentru că PMB a rămas fără bani.

Într-un stat occidental cei vinovați, adică PSD și PNL, ar fi fost scoși demult de pe scena politică, nu și în România unde comunismul există și el controlează toate resursele poporului român.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button