Politică

Dan Tănasă(AUR):Cum arată o mică parte dintre zecile de mesaje pe care le primesc de la cetățeni români de etnie maghiară

Pentru că de la ultima mea postare de acest gen, din februarie 2020, s-au adunat din nou foarte multe, am decis să aduc din nou în atenția opiniei publice o parte dintre zecile de mesaje pe care le primesc zilnic de la cetățeni români de etnie maghiară.

Ce poate fi mai democratic într-o societate civilizată decât să acționezi în mod democratic și legal pentru respectarea unor prevederi legale? Există o altă cale mai dezirabilă de a acționa în societate decât prin justiție, în litera și spiritul legii? În societățile civilizate, libertatea opiniei și a conștiinței și respectarea legii sunt principii fundamentale. Nu și în România.

În România, eu, un simplu cetățean care urmăresc respectarea legii și acționez în mod democratic și prin justiție, sunt amenințat cu moartea, sunt batjocorit, insultat, îmi este atacată familia și viața privată, sunt agresat verbal în plină stradă și sunt demonizat de politicieni și presa de limbă maghiară. În orice societate civilizată activitatea mea ar fi respectată iar statul m-ar apăra în fața acestor atacuri, mi-ar garanta atât integritate fizică cât și libertatea de a acționa conform conținței mele.

Am decis așadar să fac publice o mică parte dintre zecile de mesaje pe care le primesc zilnic de la cetățeni români de etnie maghiară. Autorii mesajelor sunt cetățeni români de diferite vârste, bărbați și femei, oameni educați, cu locuri de muncă și familii. Îmi cer scuze celor care vor lectura acest articol pentru că unele dintre aceste mesaje sunt extrem de dezgustătoare. Mă văd nevoit să repet că mai jos sunt doar o mică parte din ceea ce primesc zilnic.

FOTO SUS: Unul dintre zecile de mesaje pe care le primesc pe Facebook

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button