Politică

Dan Tănasă(AUR): Politrucul Vasile Dîncu ne explică că fără UDMR se duce România de râpă

O întrebare sigură și legitimă la care ar trebui să răspundă, Klaus Iohannis, Ciucă și Ciolacu. Ce caută UDMR în Guvernul României!? Acel UDMR care este conectat direct și indirect la resursele guvernului Ungariei condus de Viktor Orban, atât ideologic cât și financiar. Ce caută UDMR în Guvernul României în condițiile în care nu și-a ascuns niciodată disprețul față de simbolurile naționale ale României. UDMR care nu participă niciodată la Ziua Drapelului, la Ziua Imnului sau la Ziua Națională a României.

Ce caută UDMR în Guvernul României în condițiile în care UDMR refuză să arboreze drapelul național pe sediile sale, în ciuda faptului că în fiecare an UDMR primește milioane de euro de la Secretariatul General al Guvernului României. Cum este posibil ca ministerul Dezvoltării, dezvoltarea României, miliarde de euro să fie date pe mâna UDMR, în condițiile în care de 32 de ani UDMR acționează exclusiv în interesul Ungariei.

Cum este posibil ca dezvoltarea României să fie dată Ungariei în acest moment. Cum este posibil ca PNL și PSD să bage UDMR în Guvernul României în condițiile în care PSD și PNL au majoritate confortabilă și pot trece prin Parlament orice proiect legislativ își doresc. Cum este posibil ca noi să îl ascultăm pe politrucul Vasile Dîncu, care ne explică că fără UDMR se duce România de râpă. Păi atunci propunem să îl punem pe Kelemen Hunor, pe antiromânul Kelemen Hunor, să îl punem premier al României, dacă tot ne explică politrucul Vasile Dîncu că fără UDMR se duce România de râpă.

Klaus Iohannis, Ciucă și Ciolacu trebuie să explice românilor cum este posibil ca în Parlamentul României, Comisia pentru politică externă din Camera Deputaților să fie dată pe mâna Ungariei. În acest moment, spre exemplu în Comisia pentru controlul SRI se regăsesc demnitari ai statului român cu dublă cetățenie. Cum e posibil ca în Comisia pentru controlul SRI să avem cetățeni cu pașaport unguresc!?

Cum e posibil ca Klaus Iohannis, Ciucă și Ciolacu să nu le răspundă românilor(…), ce caută UDMR în Guvernul României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button