ActualitateRecomandarea redacției

Dan Tanasă: m-am alăturat AUR. Voi lupta pentru Basarabia, Diaspora, pentru românii din Harghita și Covasna

Activistul civic Dan Tanasă s-a alăturat proiectului politic al lui George Simion: Alianța pentru Unirea Românilor.

Acesta a declarat că a venit în AUR deoarece aici a găsit oameni care au același idealuri ca și el:

„Fac apel la românii patrioți să vină în AUR și să dovedim unitate. Partidele politice au pus în funcții publice oameni care au plătit bani și nu oameni valoroși. AUR este o alianță care poate aduce 15-20% și invit toți independenții să își dea mâna. Primul care s-a alăturat este Dan Tanasă. El este un apărător al românilor din centrul țării, din Covasna, Harghita și Mureș. Dan Tanasă va candida pe listele civice ale Alianței pentru Unirea Românilor” a declarat George Simion.

Dan Tanasă dorește să candideze pentru a putea reprezenta pe români și a lupta mai bine pentru drepturile lor, nu doar prin procese împotriva abuzurilor comise de către UDMR:

„Am locuit șapte ani de zile în occident, am servit din gustul amar al străinătății, dar mai apoi, în anul 2016, m-am întors. Am trăit alături de românii din diaspora, mulți dintre ei lucrează în condițiile grele. Românii sunt respectatați, apreciați, iar diaspora este formată din oameni muncitori care ar dori să se întoarcă. De aceea ei se implică și vin la vot într-un număr cât mai mare. Își doresc o Românie mai bună, fără hoție” a declarat Dan Tanasă.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button