Distribuți acest articol

Deputatul Dan Tănasă cere ca udmr-istul Csaba Asztalos să fie demis urgent de la conducerea CNCD, în urma afirmațiilor acestuia la adresa arbitrului Sebastian Colțescu aflate în contradicție totală cu decizia UEFA.

,,Astăzi, Comisia de Etică de la UEFA a decis că expresiile folosite de arbitrul român Sebastian Colțescu la meciul dintre PSG şi Istanbul Basaksehir nu sunt cu tentă rasistă şi nu vor atrage măsuri disciplinare.

În decembrie, eternul președinte al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), UDMR-istul Csaba Asztalos Ferenc, s-a grăbit să-l condamne public pe Colțescu, afirmând că „Este un caz de rasism la Sebastian Colțescu”. Gestul lui Asztalos a adus grave prejudicii de imagine României și a prejudiciat onoarea și demnitatea arbitrului român.

În final s-a dovedit că „este un caz de incompetență și ticăloșie” în cazul domnului Csaba Asztalos. Este momentul ca acest personaj să părăsească funcția pe care o ocupă de peste 15 ani!”, afirmă deputatul AUR pe pagina sa de Facebook.

#dreptatepentruromania


Distribuți acest articol