ActualitateRecomandarea redacțieiȘtirea Zilei

Dan Ioan Popp: USR la locale a luat 9%-12%. E necesară o altă strategie

Dan Ioan Popp este antreprenorul român ce a creat cea mai mare și dinamică companie imobiliară din România: IMPACT SA. Viziunea sa strategică și managerilă se reflectă de multe ori și în analiza realităților social-politice din România:

“Politica schimbării : oul sau găina?

Suntem frecvent în această dilemă ontologică : poporul schimbă politicienii sau politicienii schimbă poporul ?

Românii devin educați și aleg politicieni de calitate sau politicienii progresiști împing majoritatea poporului spre școala adevărată?

Cei 30 de ani au făcut ca românii să fie mai puțin educați ( vezi procentul îngrijorător de abandon și de analfabeți funcționali și decăderea scorurilor PISA) și partidele vechi (PSD și PNL) au preferat existența unui segment semnificativ ne-educat , fiind ușor manipulabil.

Aspirația către progres a întregii țări poate fi accelerată prin guvernare, dar guvernarea se obține prin votul majorității, care nu îl va acorda dacă oferta partidului NU este pe placul… majorității.

Acesta este un cerc vicios : tradiționaliștii să voteze progresiștii pentru a îi transforma pe tradiționaliști în … progresiști.

Cazul Vadul Ciorii* este un exemplu relevant pentru imposibilitatea schimbării spre progres a unei comunități tradiționaliste prin mesajele progresiste ale candidatei și liderului partidului USR-PLUS. Inductiv înseamnă că nici România nu se poate schimba prin mesaje progresiste clamate visceral de USR-PLUS. (vezi deplorabilul scor de 9-12% la locale)

Asta arată că strategia de până acum a USR-PLUS este greșită : de la constituire până azi.

Reset și de la capăt.

Schimbarea și managementul** ei este o știință, aplicabilă atât în organizații cât și în comunități.

Iar băgarea sub preș a eșecului de la locale, poate amâna cu alți 4-8 ani posibila guvernare oricum îndepărtată din viitor a schimbării României făcută de USR-PLUS.🤔”

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button