ActualitateRecomandarea redacției

Dan Bucura: sistemul de justiție își vede de propriul interes. Prună(USR) doar perie

Dan Bucura critică atitudinea unei părți din USR și care se opune reformelor din justiție și care ar implica și creșterea vârstei de pensionare, dar și atragerea răspunderii pentru fapte:

„Se pare că zvonurile despre anumite personaje se cam adeveresc. Iar acestea nu se dezic nici în seara dintre ani..
Studiu de caz: Raluca Prună, fost ministru hastag al Justiției:

  • S-a spus despre aceasta că a fost omul serviciilor și al așa zidului stat paralel. Haideți să vedeți ce preocupări avea doamna Prună pe 31 decembrie. A sărit virtual (pe Facebook) la gâtul ministrului Justiției, Stelian Ion. E supărată că noul ministru vrea să modifice vârstă de pensionare a magistratilor, care ies acum din sistem și la 48 de primăveri.. Culmea, Stelian Ion e din același partid cu Prună!
  • Pai madam Prună , cât a fost ministru nu a făcut altceva decât să perie sistemul între coarne. Acel sistem de care românii s-au cam convins că își vede de propriul interes și nicidecum de acela al României.
  • Care o fi problema ca cineva să îi pună puțin la punct și pe magistrați?! Adică acea castă care nu răspunde niciodată pentru greșeli sau ticăloșii, care se dedulcește la salarii și pensii grase și care împarte dreptatea cam strâmb, după cum înțeleg tot mai mulți români?!
  • Pensionare la o vârstă decentă, nu la 48 de ani, răspunderea magistraților și criterii transparente de promovarea în funcții nu or fi de dorit și în această breaslă?! Chiar dacă urlă unii precum madam Prună, cred că e timpul să avem și o Justiție Europeană, nu una privilegiată!” scrie Dan Bucura pe pagina sa de facebook.

Back to top button