Politică

Dan Bucura: “Scandalul Păcănelelor ascunde șpăgi de zeci sau sute de milioane de euro. Nu e despre grija guvernului față de români”

Iată ce a scris jurnalistul Dan Bucura pe rețeaua de socializare Facebook:

Amintim că Marcel Ciolacu s-a opus în ultimul moment unui proiect de lege care reglementa jocurile de noroc. Liderul PSD a spus că va veni cu un nou proiect îmbunătățit.

“Să nu fim naivi: nu e despre grija guvernului față de amărâții care se nenorocesc în ziua de salariu

Nu e despre minorii care se lovesc la tot pasul de tentații; sălile de jocuri de noroc fiind mai dese chiar decât inflația de farmacii din marile orașe.

Nici măcar despre miliardele ce ar putea sau nu să intre la bugetul statului, de pe urma unei industrii care învârte sume ce îți îngheață sângele în vene atunci când le afli..

Scandalul Păcănelelor este despre un război personal al unora împotriva altora. Are mize personale, ascunde șpăgi de zeci sau sute de milioane de euro. Și va scoate în zilele următoare multă mizerie la suprafață. Veți vedea cu toții cât de curând..!

Cu tristețe, vă mai spun una:

– Pentru noi, românii de rând, nu se va lăsa cu nimic bun. Nici pentru buget, nici pentru cei loviți de sindromul jocurilor de noroc. Ne vom alege doar cu circul, din postura de spectatori. Luați-vă din timp, fiindcă vor fi multe episoade. Suculente! Cu amantlâcuri, bani negri, șpăgi și suveici de firme paravan. Cam tot ce am avut în ultimii 33 de ani.

În războiul ăsta, eu unul nu mă voi băga. E prea mizerabil. Dar vă voi ține la curent cu tot ce va apărea în spațiul public, în caz că vă scapă vreun episod. Țineți aproape!“, a scris Dan Bucura.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button