Clotilde Armand a pus un anunț pe pagina sa de Facebook pentru un post liber de city manager la Primăria Sectorului 1 deoarece doamna nu prea se pricepe la administrație. În atribuțiile primarului avem fix administrarea urbei, însă domna Armand a lucrat doar pe la companii ca Egis unde se fac contracte pentru căpușarea statului român.

Doamna Armand minte cu nerușinare și spune că la ales pe domnul Ciprian Barna din circa 400 de candidați care și-au depus cv-ul pentru acest post de city manager. Dl. Ciprian Barna este de la USR PLUS Bihor și a candidat la Consiliul Județean Bihor. La USR PLUS se lucrează doar pe principiul PCR, pile, relații, cunoștințe, iar gurile rele spun că ar fi rudă cu liderul partidului Dan Barna.

Cea mai controversată poziție pe care Clotilde a avut-o a fost cea de manager general la Egis, companie care a căpușat statul roman cu 50 de milioane de euro din contractul cu Bechtel pentru realizarea autostrăzii Trasilvania.

Aici, banii au intrat, între 2012 și 2016, în conturile Egis, exact în perioada în care Clotilde Armand era manager general. Contractul pentru supervizarea lucrărilor la această autostradă a fost acordat fără licitație și trebuia să înceteze odată cu rezilierea contractului cu firma americană, Bechtel.