Dan Barna, despre protestatari: „Niște huligani la o manifestare fascistă”

Vicepremierul Dan Barna, liderul USR-PLUS, acuză protestele de luni noapte din cele 70 de localităţi ale României. Acesta i-a acuzat de „huliganism” pe protestatarii din Bacău are au scandat asasinii în fața unui spital din Bacău, iar despre cei care au protestat în fața casei primarului Timișoarei a spus că au participat la o „manifestare fascistă”.

Dan Barna afirmă că Guvernul are toleranţă zero faţă de aceste manifestări care ne aruncă ani mulţi înapoi în ceea ce înseamnă o democraţie.

De asemenea, Barna l-a criticat pe Ștefan Voinea, unul dintre consilierii ministrului Sănătății, care a scris într-o postare pe Facebook că reducerea orelor de funcționare a magazinelor nu este de ajutor și că acest lucru duce la aglomerare și la un risc mai mare de infectare.

Vicepremierul a precizat că a purtat luni seară o discuție cu ministrul sănătății, Vlad Voiculescu, și a spus că așteaptă rezultatul acestor discuții, însă a evitat să spună dacă i-a solicitat demiterea consilierului.

Nu uita să distribui acest articol!
Norvegia le va oferi cetatenilor ei gratuit vaccinul impotriva COVID-19 Previous post Doi constănţeni s-au infectat cu COVID-19 şi apoi au murit, deşi făcuseră prima doză de vaccin
Next post Liderul AUR George Simion: „Protestele vor continua până la anularea acestor restricții aberante”