Distribuți acest articol

Aurelia Surulescu este cel mai bine plătit bugetar al statului român. Dactilografa PSD are 18.000 de euro pe lună salariu în 2020 de Aurelia Surulescu, șef serviciu administrativ la Autoritatea Rutieră Română. Pregătirea profesională care a calificat-o pe doamna la acest salariu de merit: prelucrător prin așchiere, facultate neacreditată făcută la 45 de ani și șefă la partid.

Vlad Mixich subliniază într-o recentă postare pe pagină sa de Facebook câteva detalii despre “cel mai bine plătit bugetar din România”.

“Ghici ce funcționar public român câștigă mai mult pe lună decât premierul Franței sau decât prim-miniștrii scandinavi?

Ghici ce funcționar public român câștigă la fel de mult pe lună ca Trudeau, premierul Canadei?

————————————————————————————————————

————————————————————————————————————

Ghici ce funcționar public român face lunar mai mulți bani decât un chirurg cardiovascular de succes și mult mult mai mult decât un pilot de avion cu grad de comandant?

Eh? Credeți că Președintele? Nț… Sau șeful de la Centrală Atomică de la Cernavodă? Nț… Sau poate cel mai citat om de știință român? Nț…

18.000 Euro pe lună (!) a fost salariul câștigat în 2020 de Aurelia Surulescu, șef serviciu administrativ la Autoritatea Rutieră Română. Pregătirea profesională care a calificat-o pe doamna la acest salariu de merit: prelucrător prin așchiere, facultate neacreditată făcută la 45 de ani și șefă la partid (partidul pesedeu în cazul ei, dar nah, putea fi oricare altul). Vrednică este!”, a scris acesta pe Facebook.


Distribuți acest articol