Dacian Cioloș și-a luat mâna de pe Nicușor Dan: „Multe proiecte sunt întârziate la Capitală”

Dacian Cioloș, liderul USR, susține că primarul Capitalei, Nicușor Dan, a demarat multe proiecte care au întârzieri. Cioloș a ținut să puncteze că Nicușor Dan a fost propus de PNL în cursa pentru alegerile locale din 2020.

Credeai că numai opoziţia e nemulţumită de Nicuşor Dan? Să ştii că nici cei de la USR PLUS nu sunt foarte încântaţi de ce face şi, mai ales, de ce nu face la Primăria Capitalei. Dacian Cioloş spune că aştepta mai multe de la Nicuşor Dan.

„Colegii noștri din consiliu susțin măsurile bune. Când primarul nu face ceva, ei intervin. Din păcate sunt multe proiecte care sunt întârziate. Nicușor Dan a fost propus de PNL, noi le-am propus atunci o competiție între candidatul USR și PNL. Nu se pune problea să îmi pară rău. Tragem concluziile la sfârșit”, susține liderul USR.

Nicoșor Dan, susținut de PNL și USR, a câștigat alegerile pentru Primăria Capitalei cu 42,81% din voturi, iar Gabriela Firea a obținut 37,97%.

Nu uita să distribui acest articol!
Previous post Probleme grave pentru Guvernul Ciucă – Premierul este acuzat de plagiat în teza de doctorat
Next post Premierul Ciucă nu renunță la liberalizarea pieței energiei: „Avem măsuri care se vor aplica de la 1 februarie”