Politică

Covrigarul Ciolacu, favorit de PSD să fie desemnat candidat la prezidențiale

Sorin Grindeanu, prim-vicepreședinte al PSD, a declarat că PSD va avea propriul candidat la prezidențiale, iar președintele partidului, Marcel Ciolacu, e favorit să fie desemnat candidat.

El a respins ideea ca PSD să nu aibă propriul candidat, într-o alianță electorală cu PNL, spunând că partidul tocmai a câștigat alegerile locale.

Iată ce a spus acesta: ”PSD va avea candidat propriu la prezidențiale, nu cred că există altă variantă, nu înțeleg de ce există acest semn de întrebare. Am pierdut cumva alegerile? Noi am castigat aceste alegeri, am dat dovadă de modestie, am mulțumit alegătorilor, e o victorie importantă pentru că pentru noi contează foarte mult alegerile locale. Structura noastă de aleși locali s-a întărit, avem 5 președinți de Consilii Județene în plus, mai mulți primari de municipii reședință de județ. Asta înseamnă că încrederea în PSD a crescut, suntem evident principala forță politică”

Întrebat cine ar trebui să fie candidatul PSD la prezidențiale, Grindeanu a spus că ”nu am stabilit încă numele, dar președintele Marcel Ciolacu e favorit în a fi desemnat candidat”.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button