Florin Cîțu este nemulțumit că CES nu a dat aviz pentru închiderea companiilor românești care sunt prinse că nu respectă măsurile împotriva covid. Florin Cîțu este pus pe treabă mare, adică să închidă complet afacerile românilor.

Nu porți mască în interiorul unui magazin când ești singur sau stai într-un birou împreună cu prietenii și nu mai suporți masca? Atunci va trebui să aștepți pe Florin Cîțu să îți închidă firma.

Asta spune un proiect de lege inițial de către guvernul României. Și pentru că CES nu își va da avizul primul ministru ia în considerare reformarea instituției, adică supunerea totală.

“Da, avea toate avizele proiectul respectiv, dar la CES, astăzi, deşi practica permitea să fie luat direct în plen în discuţie, a fost întârziat proiectul şi nu are avizul CES. CES, aşa cum ne-a obişnuit şi în alte dăţi, ori vine cu propuneri să creştem salarii, să creştem cheltuieli… Eu v-am spus că e nevoie de reformă şi la CES şi mergem mai departe şi cu asta. Avem în PNRR chiar nişte bani incluşi pentru reformă în acest sector. Da, mi se pare o obstrucţionare ciudată, dar nu ne oprim aici, vom veni cu acest proiect de lege. Avem şi mâine şedinţă de Guvern, dacă se poate, bine, dacă nu, săptămâna viitoare cu siguranţă vine proiectul de lege”, a declarat Cîţu.